Hastanemize Bebek Dostu Ünvanı Verildi
30 Mart 2022

bebekdostuGerger.png
Who ve Unicef tarafından belirli kriterler doğrultusunda her yıl düzenlenen Bebek Dostu Hastane Ünvanı bu yıl hastanemize verildi.

Gebelik döneminden emzirme dönemine kadar olan süreçte, anne adayları ve annelerin durum takibi, gebelik ve emzirme ile ilgili eğitimleri kapsayan ünvanı, hastanemiz Başhekimi Osman Senih Özbek ve Hastanemiz İdari ve Mali İşler Müdürü İbrahim Halil Çetinkaya tarafından alındı.

Konu ile ilgili açıklama da bulunan Başhekim Özbek:

Sağlık Bakanlığımız doğum öncesi ve sonrası süreç ile alakalı büyük bir hassasiyet ve titizlikle çalışmakta. Bizde bu süreçte Gerger Devlet Hastanesi olarak bakanlığımız ile entegre bir şekilde, gerek İlçe merkezinde gerekse de köylerde ki gebe ve yeni doğum hastalarını yakın takibe alarak, Toplum Sağlığı Merkezimiz ile koordineli bir şekilde, gerek tıbbi gereksinimlerini gerekse de eğitim süreçlerini büyük bir dikkatle yerine getiriyoruz.

Bu ödülün alınmasında emeği geçen tüm personelimizi tebrik ediyorum dedi