18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası
22 Mart 2024

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası
     18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında, hastanemiz Başhekimi Osman Senih Özbek öncülüğünde, hem hastanemizde tedavi gören, hem evlerinde düzenli bakım alan yaşlılarımız ziyaret edildi.

Yaşlılarımızın sorunları ve taleplerini alan ekip adına açıklama yapan Başhekim ÖZBEK;

Yaşlılarımız, toplumun örnek ve öncü nesli olması hasebiyle, bizler için saygıyı en fazla hak eden kimseler. Bakanlığımızın uzun zamandır uyguladığı ve her geçen zaman diliminde kapsam ve kalitesini artırdığı evde bakım hizmetleri, hastanemiz bünyesinde hizmet veriyor. Mesafe ve şartlar gözetilmeden yılın her ayı ve gününde doktorlu ekiplerimiz düzenli kontrol ve tedavilerini yerine getiriyor. Bu haftanın yaşlılara saygı haftası olması sebebiyle, bugün gerçekleştirilen ziyaretlere bizlerde eşlik ettik.

• 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası