Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz ve Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Kutlu hastanemizi ziyaret etti.
08 Ekim 2020

WhatsApp Image 2020-10-08 at 12.41.17.jpeg

Ülkemizde ve Adıyaman ilimizde hızla artış gösteren covid-19 virüsü nedeniyle, hastanelerde alınan önlemleri yerinde görmek ve denetlemek üzere Adıyaman İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr Erdoğan ÖZ ve Halk Sağlığı Başkanı DrMustafa KUTLU hastanemizi ziyaret etti. Halk Sağlığı Merkezini ziyaret ederek, Gerger'de filasyon süreci hakkında bilgi alan ekip,  daha sonra Gerger Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Semih CANPOLAT'tan covid ile mücadele kapsamında hastanemizde yürütülen süreç hakkında bilgi aldı. Daha sonra tadilatı devam eden hastanemizin alt yapı ve boya ve tamirat işlemlerini yerinde inceleyerek ilçemizden ayrıldı.