T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü Gerger İlçe Devlet Hastanesi

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğü Gerger İlçe Devlet Hastanesi

Başhekim Dost'tan 15 Temmuz Mesajı

Güncelleme Tarihi: 16/07/2019

Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla sokağa inen göğsü vatan sevgisiyle dolu milletimiz, bayrağına sahip çıkmıştır.” dedi.

Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdulkadir Dost, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' nedeniyle mesaj yayımladı.

15 Temmuz’un sıradan bir darbe girişimi olmadığını vurgulayan Başhekim Dost mesajında, “15 Temmuz FETÖ mensubu teröristlerin, bu cennet vatanımızı haince parçalama ve dış mihraklara teslim etme çabasıdır. Hain darbe girişimiyle ülkemize diz çöktürülmeye çalışılmış fakat aziz milletimiz, ferasetiyle bir milletin asıl gücünün tankı, topu, tüfeği değil, imanlı, inançlı evlatları olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. 15 Temmuz gecesinde, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile meydanlara çıkan Kahraman Milletimiz, vatanına ve milletine bağlı güvenlik güçlerimiz, dünyada eşine rastlanılmaz bir cesaretle, darbecilere gereken dersi vermiştir. O karanlık gecede kendini tanka, tüfeğe, bombaya siper eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize ise şükran ve minnetlerimizi sunuyorum. Bu millet 15 Temmuz kahramanlarını asla unutmayacak ve unutturmayacaktır. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’müz kutlu olsun.” ifadelerini kullandı.