Vekil "TOPRAK" Hastanemizi Ziyaret Etti
13 Mart 2019

AK Parti Adıyaman Milletvekili ve Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Toprak, Hastanemizi ziyaret ederek sorumlu doktor ve sağlık çalışanlarından bilgi aldı. Sağlık çalışanları ile sohbet eden Toprak, hastane de yatarak tedavi gören hastaları ziyaret ederek, taleplerini dinledi.

Gerger’in sağlık alanında öne çıkan ihtiyaçları üzerinde hassasiyetle duracaklarını ifade eden Toprak, “Hedefimiz; tüm hemşerilerimizin kaliteli ve etkin bir sağlık hizmeti alabilmesidir.” dedi.
Milletvekili Toprak, şunları kaydetti:
  “25 yatak kapasiteli son derece modern bir bina olan hastanemiz, Gergerli hemşerilerimizin fazlasıyla hak ettiği bir yatırımdır. Bu bölge de yaşayan vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla gelebilir. Tabii bir takım tıbbi donanım ve tefrişat ihtiyacı bulunuyor. Ayrıca, haftanın belirli günleri bazı branşlardaki doktor ihtiyacının da karşılanması için gerekli girişimlerde bulunacağız. Gergerli hemşerilerim, her şeyin en güzeline layıktır.”

• 123.JPG
  • Milletvekili Toprak, Gerger Devlet Hastanesi’nde İncelemelerde Bulundu (2).JPG
  • Milletvekili Toprak, Gerger Devlet Hastanesi’nde İncelemelerde Bulundu (3).JPG
  • Milletvekili Toprak, Gerger Devlet Hastanesi’nde İncelemelerde Bulundu (4).JPG